info@eld.bg 0700 20 212
Toggle

Новини

ЕЛД стана логистичен партньор на "Табак Маркет" АД 04.12.2013

В края на 2013 г. ЕЛД получи не лекото предизвикателство и пое пълното логистично обслужване като 3PL доставчик на веригата „Lafka“. Това е един широкообхватен процес - от планирането, подготовката на заявките и доставка на стоките  до всеки търговски обект в страната.

Компанията „Табак Маркет“ АД, която е собственик на марката „Lafka“, е млада и амбициозна фирма, със забележителна експанзия. Тя достигна невиждани за България резултати - само през 2013, успя да отвори над 500 действащи обекта.

Компанията извоюва своето място и създаде нов стандарт, като промени изцяло представите на българина за киоск – обект. Lafka е първата национална верига с точки за продажба на бързооборотни стоки и стоки от първа необходимост. Компанията предлага на българския пазар богато портфолио от продукти. Над 200 вида цигари – всички официално представени марки цигари в страната, пури и тютюни. Над 400 вида хранителни и нехранителни продукти. Широка гама печатни издания – български и чуждестранни вестници и списания. Лотарийни билети и игри на късмета. Услуги към мобилните оператори – предплатени ваучери и плащане на мобилни сметки.

Повече информация за веригата „Лафка“ можете да намерите на www.lafka.bg